torek, 19. februar 2013

Delavnice "3 X boljši"

3 delavnice za 3x bolj uspešne organizacije:

Prva delavnica FUNdRAISING & RAZMIŠLJATI TRŽNO, bo pomagala pri nagovarjanju privatnega sektorja, za katerega želite, da začne podpirati projekte in pobude nevladnih organizacij.

Druga delavnica PR oz. PIAR oz. KAKO OPOZORITI MEDIJE NASE, bo pomagala pri predstavljanju navzven, da bodo tudi mediji in širša javnost izvedeli o vaših pobudah, ki bogatijo skupnost v kateri živimo.

S tretjo delavnico KAKO DO PROJEKTOV IN KAJ Z NJIMI KO JIH DOBIMO, pa vas bodo popeljali po poteh projekta in vam pokazali kako svojo idejo zapakirati, poslati v Bruselj in od tega živeti.

 KJE: Sklop treh delavnic bo potekal v Centru Sonček Šiška, Trg komandanta Staneta 5, 1000 Ljubljana

KDAJ: 21. februarja, 7. marca in 21. marca 2013

CENA DELAVNIC:
• Celoten sklop delavnic je za prijavitelje mednarodnih prostovoljskih taborov v letu 2013 in    taborovodje brezplačen.
• Edini pogoj udeležbe je prisotnost na vseh treh delavnicah. S tem namenom bo Zavod Voluntariat zaračunal kavcijo v višini 60€, ki jo bodo udeleženci poravnali na prvi delavnici. Na zadnji delavnici bo kavcija v celoti povrnjena.

Za ostale zainteresirane organizacije in posameznike je cena posamezne delavnice 60€, oziroma 40€ ob prijavi na 2 ali 3 delavnice.

Prijava na elektronskem naslovu tabori.sci@gmail.com do zapolnitve prostih mest

Ni komentarjev:

Objavite komentar