sobota, 26. april 2014

Razprava o prihodnjih izzivih EU v luči desete obletnice članstva

Kdaj? 9. maj 2014, od 15.30 dalje
Kje? dvorana Karantanija v Hotelu Lev, Vošnjakova ulica 1, Ljubljana

Predstavništvo Evropske komisije v Republiki Sloveniji, Ministrstvo RS za zunanje zadeve in Urad Vlade RS za komuniciranje vas vabijo na razpravo v izvedbi Centra za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij (CNVOS) o prihodnjih izzivih EU v luči desete obletnice članstva.

Na osmi razpravi v okviru projekta „Več Evrope – več Slovenije“ se bodo o izzivih EU in deseti obletnici članstva pogovarjali z gosti, ki so soustvarjali in še ustvarjajo razvoj Slovenije in Evropske unije. Uvodni nagovor bo imela predsednica Vlade Republike Slovenije, Alenka Bratušek, temu pa bo sledila razprava z gosti, nekdanjimi člani Ožje pogajalske skupine za pristop Slovenije k EU, to so dr. Janez Potočnik, dr. Mojmir Mrakmag. Vojka Ravbar, Miro Prek, mag. Igor Strmšnik, dr. Fedor Černe, prof. dr. Emil Erjavec, Andrej Rant, mag. Cveto Stantič in mag. Helena Kamnar.


Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je potrebna prijava na telefonski številki 040-234-197 ali na naslov matjaz.stefancic@cnvos.si.

Dogodek boste lahko spremljali tudi v živo na tej povezavi 

    Ni komentarjev:

    Objavite komentar